Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Δελτίον Τύπου





















Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ ΕΦΡΑΙΜ, του κ. Δημάρχου, των λοιπών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, και του ευσεβούς λαού της νήσου Ύδρας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσις προς τιμήν απάντων των συνεργατών της τοπικής Εκκλησίας την Πέμπτην  2α Ιανουαρίου 2014 εις  την συνεδριακήν αίθουσα του Ι. Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας.
Την ἐκδήλωση άνοιξε ο Γ.Α.Ε π. Ακίνδυνος με σύντομη προσλαλιά. Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος ομίλησε ευστόχως και επικαίρως περί της γενικοτέρας κρίσεως.Έκαμε λόγο για την λειτουργία και την αποστολή της ενορίας ιδιαίτερα σήμερα με την καταιγίδα της οικονομικής κρίσεως. Τόνισε την σπουδαία σημασία της λειτουργίας του Νοσοκομείου Ύδρας, το νοικοκύρευμα και την διαφάνεια που υπάρχει  στην διαχείριση του ιδρύματος, και ανακοίνωσε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα το Νοσοκομείου μας θα αποκτήσει σύγχρονο ασθενοφόρο με χορηγία που θα ανακοινωθεί κατά την ημέρα του αγιασμού του.
Ακολούθησε, η βράβευση με  το χρηματικό ποσό των 300 Ευρώ  από τα έσοδα των ακινήτων του Ι. Καθεδρικού Ναού, των εισαχθέντων εις τα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της Γ΄ Λυκείου Ύδρας και η ευλογία της Βασιλόπιτας.
Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ως ευλογία ημερολόγιο του 2014 με φωτογραφικό υλικό από το Άγιον Όρος. (εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: